commercial cleaning

7 Produktchecklista för att hyra ett kommersiellt rengöringsföretag

Att hitta en kommersiell städning som bäst motsvarar dina affärsbehov kan vara lite knepig. Här är 7 grundläggande frågor som du bör fråga om städning du överväger.

1. Är rengöringsföretaget försäkrad?

Även om de säger att de är, ta inte ett städföretags svar till nominellt värde. Begär en kopia av deras försäkring, och bekräfta att policyn är i kraft. Detta visar att det finns täckning för skador som uppstår när de städar din verksamhet. När du äntligen väljer och hyr ett företag, lägger du sitt försäkringsutgångsdatum i din kalender och bekräftar att det har förnyats vid rätt tidpunkt.

2. Är flyttfirma stockholm rätt licensierat?

Många kommersiella rengöringsföretag hävdar att de är företag eller aktiebolag. Verifiera legitimiteten för något företag som du överväger genom att kolla med statssekreterarens kontor (i det land där deras företag skapades) för att bekräfta att företaget fortfarande är aktivt och i enlighet med statens lagar. Du vill aldrig låta någon in i ditt företag som ger dig falsk information. Du kan också verifiera att det kommersiella städföretaget har en nuvarande affärslicens utfärdat i den stad eller län där de är verksamma.

3. Vem kommer att vara inne i din verksamhet?

Det är bäst att vara medveten om hur många människor som ska utföra städtjänsterna, och vem dessa människor är. Du bör också ta reda på vem arbetsledaren är och hans / hennes mobilnummer. Du bör också bestämma om samma personer städar ditt företag varje gång. Ta reda på om städföretaget utför bakgrundskontroller av sina anställda och hur ofta bakgrundskontrollerna uppdateras. Du vill inte ha brottslingar i din verksamhet. Var noga med att fråga så många frågor som möjligt. Städtjänster har en hög anställdomsättning, så bli inte förvånad … det är hårt arbete!

4. Vem tillhandahåller städutrustning och tillbehör?

Det är mycket viktigt att ställa denna fråga. Vissa rengöringstjänster tar inte med några varor eller utrustning och kommer att förvänta sig att använda din. Fånga inte vakt. Det finns en skillnad mellan rengöringsmedel för kommersiell kvalitet och de som finns i den lokala superstore. Ett professionellt rengöringsföretag använder sin egen utrustning och leveranser för att kontrollera kvaliteten på sin service.

5. Vilka tjänster erbjuds?

Här är några frågor för att komma igång: Är tömningsbehållare tömda och avfall borttaget från byggnaden? Är papperskorgen ersatta? Är möblerna dammade? Kommer windows eller glaset vid din entré att rengöras? Ska basen på din toalett rengöras? Kommer insidan av mikrovågsugnen att rengöras? Torkas mattan av ånga eller motorhuvud? Är kakelgolv strippade och vaxade? Ta reda på hur ofta alla dessa tjänster tillhandahålls.

6. Vad händer om du inte är nöjd?

Var alltid säker på att du låter flyttfirma stockholm veta om något missas. Om det finns ett problem, vill du först säga de som faktiskt rengör ditt företag. Om problemet fortsätter måste du kontakta ägaren eller chefen för städtjänsten. Var alltid säker på att upprätthålla en rad POSITIV kommunikation, vilket möjliggör oavsiktlig övervakning. Det finns hundratals saker i ditt företag som behöver städas, och det borde förväntas att några missas ibland.

7. Kostnad

Kostnaden ska endast övervägas när alla andra frågor har besvarats. Jämför aldrig en städservice baserad endast på kostnad! Det billigaste är inte alltid det bästa värdet.

Genom att använda ovanstående checklista kan du öka sannolikheten för att du anlitar ett kompetent kommersiellt städföretag för alla dina rengöringsbehov.